menu

Steun ons en doneer

Home    Kroegtijgers    Menu    Contact      english    

 

logo Kattencafé de Spinnerij Tilburg

 

CROWDFUNDING

Doe mee aan de Crowdfunding!

Tilburg een eigen kattencafé, dat willen jullie toch ook? Dit kan alleen gerealiseerd worden met jullie support. Doe mee aan de crowdfunding en zorg dat het kattencafé de Spinnerij er komt, zodat jij straks een eigen toffe plek hebt tussen de katten in hartje Tilburg!

Onze crowdfunding campagne vindt je hier: www.voorjebuurt.nl

De crowdfunding start op 4 Oktober 2018!

 
 

Op de crowdfundpagina lees je alles over de plannen van de Spinnerij. Naast eeuwige dankbaarheid namens ons, krijg je er nog meer voor terug: Alle donateurs krijgen straks een plekje op de 'Wall of Fame' in het kattencafé. Want hoe tof zou het zijn, dat als jij straks langs komt om met de katten te knuffelen, jij jóuw naam op de muur ziet staan als mede oprichter van de Spinnerij?

En we gaan ook nog leuke tegenprestaties aanbieden. Wat denk je bijvoorbeeld van een 'catparty for 2' voucher, zodat jij na opening met je vriend(in) een klein feestje kunt komen vieren met koffie/thee en wat lekkers? Of een handgemaakt dierenportret van je eigen huisdier, goedgevulde goodiebags, T-shirts en nog veel meer. Doneren kan al vanaf € 5,-

 

Ken je nog mensen/ bedrijven/ sponsoren die de crowdfunding een warm hart toedragen? Laat het ons vooral weten! Je kunt een email sturen naar info@kattencafedespinnerij.nl of stuur een bericht via Facebook en Instagram. Alle hulp is welkom!

De komende weken zullen we nog op verschillende evenementen verschijnen om geld in te zamelen voor de Crowdfunding. We gaan flyeren in Tilburg en omstreken en een heuse fotoshoot met jullie als echte kattenliefhebbers houden. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor alle evenementen en zorg dat je dit niet mist! We rekenen op jullie support!

Doe mee, doneer en zorg ervoor dat de Spinnerij er komt. Een kattencafé voor Tilburgers en dóór Tilburgers.

Namens De Spinnerij, de toekomstige katten: heel erg bedankt!