menu

Menu

Home    Kroegtijgers    Menu    Contact    Webshop      english    

 

logo Kattencafé de Spinnerij Tilburg

 

MENU

Steeds meer mensen kiezen voor een bewust en duurzaam leven. Ook in hun levens - en voedingsstijl. Wij als Spinnerij vinden dit ook belangrijk. Daarom bieden we ook vegetarische én vegan opties aan. Iedereen happy!

Bij de Spinnerij zijn er diverse ontbijt opties, zoals een ontbijtplank voor 2 ( een hardloper) en kun je ook lekker lunchen. Op het special bord in het café staan wekelijks onze lekkernijen vermeld die we voor jullie bereid hebben. Ons aanbod varieert elke keer, dus voor iedereen zit er vast iets lekkers bij. Natuurlijk hebben we ook heerlijke koffie en verse thee met bijbehorende taartjes, onze lemon cheesecake en vegan brownies XL zijn inmiddels de favoriet van velen.

Ook kun je bij de Spinnerij genieten van een high tea, ook vegan. Onze high tea bestaat uit 2 gangen met diverse heerlijke hartige en zoete hapjes, een soepje en onbeperkt genieten van onze diverse verse thee soorten. Reserveren voor een high tea is verplicht ( tenminste 1 dag van te voren ivm de voorbereidingen) en dient vooraf voldaan te worden. Ivm onze lunch piek serveren wij onze high tea van 14.00 tot 16.00 uur.

Wil je met een grotere groep een high tea komen nuttigen, heb je iets te vieren of heb je een bijzondere bijeenkomst? Ook hierin kunnen wij met je meedenken. Stuur ons dan even een mail met je wensen en we nemen contact met je op!

 

appeltaart Spinnerij
bowl Spinnerij
broodje Spinnerij
brownie Spinnerij