menu

Menu

Home    Kroegtijgers    Menu    Contact      english    

 

logo Kattencafé de Spinnerij Tilburg

 

MENU

Aan de samenstelling van het menu wordt al gewerkt. Zodra we open gaan komt ons menu online.

Kattencafé De Spinnerij zal zoveel mogelijk gaan werken met seizoens- en kwaliteitsproducten. We zullen ook de samenwerking opzoeken met andere lokale Tilburgse ondernemers. De Spinnerij heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen en lokaal ondernemerschap altijd in het achterhoofd. Er is al een toezegging vanuit Zoete Zaken in Tilburg.

Zoete Zaken in de Tuinstraat gaat er voor zorgen dat de Spinnerij straks heerlijke zoetigheden kan serveren aan jullie. Kijk maar eens op de site, dan loopt het water je in de mond. Dat wordt straks genieten!

zoete zaken

jovanka zoete zaken

Steeds meer mensen kiezen voor een bewust en duurzaam leven. Ook in hun levens - en voedingsstijl. De Spinnerij vind dit ook belangrijk. Daarom zullen wij straks ook biologische, vegetarische én vegan opties aanbieden. Zo is er voor elk wat wils. Ook onze katten krijgen straks ook biologisch kattenvoer.

Verder op de kaart komen: gezonde ontbijtjes, smoothie bowls met lekkere toppings, een mooie selectie koffie en thee, een kleine borrelkaart met bijbehorende hapjes, en niet te vergeten onze high-tea en healt-tea arrangementjes. Ook zullen we bijzondere specials aanbieden, deze zullen in het kattencafé op het bord terug te vinden zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld onze "Sinner Sunday's", een chocoladefondue middag. Njammmm….

 

appeltaart Spinnerij
bowl Spinnerij
broodje Spinnerij
brownie Spinnerij