menu

Spinnerij: geluk in een mandje

Home    Kroegtijgers    Menu    Contact      english    

 

logo Kattencafé de Spinnerij Tilburg

 

OVER ONS

Kattencafé de Spinnerij is ontstaan uit liefde voor mens en dier, door het samenbrengen van mensen met de eigenwijze mysterieuze kat op een bijzondere plek ontstaat er verbinding. Die verbinding willen we doorzetten door van de Spinnerij een sociale ontmoetingsplek te maken, want met een spinnende kat op schoot ben je nooit alleen en heb je zo aanspraak met andere bezoekers van het café.

In de Spinnerij is er straks van alles te beleven: zo kun je er diverse ( creatieve) workshops volgen, komen er interessante lezingen van experts in hun vakgebied over katten en hun gedrag, zijn er filmavonden en kun je zelfs yogalessen tussen de katten volgen. Alles staat in het teken van ontmoeten en verbinding in een leuke en ongedwongen sfeer, tussen al onze lieve katten. Na elk bezoek loop jij gegarandeerd met een grote glimlach de deur weer uit!


STUDENTEN OPGELET!

Ook voor je werk of studeer plek kun je straks terecht bij de Spinnerij. Snelle Wifi verbinding en een lekkere kop koffie of thee is zo voor je geregeld.

Voor studenten komen er speciale studentenkortingen en toffe acties, want met de Universiteit en Fontys nabij, is de Spinnerij dé studeerplek bij uitstek, want met een kat op schoot studeer je nu eenmaal veel beter!

 

Ook krijgen lokale ondernemers een podium om hun eigengemaakte en duurzame creaties te tonen en zullen we dat ook gaan verkopen in de Spinnerij. We hebben al een aantal mooie mensen mogen ontmoeten waar we mee gaan samenwerken. Onze eigen merchandise hoek zal steeds zijn voorzien van de leukste kattenspulletjes voor jou en je kat.

Samenwerken met andere lokale ondernemers vinden wij erg belangrijk. Zo ontstaat er nóg meer verbinding met elkaar en weet je ook waar je producten vandaan komen. Op de menukaart komen o.a de heerlijke taarten van Zoete zaken, lekkere en gezonde lunches, high tea, de beste koffie en thee en een mooie selectie bier en wijn.

We zijn hiervoor op zoek naar lokale leveranciers, de eerste afspraken zijn hiervoor al gepland.

kom jij ook katten?

Kom jij straks ook katten?

 

Het welzijn van onze katten staat altijd voorop. We zorgen er voor dat zij altijd vrij toegang hebben tot de cats-only ruimte als ze zich willen terugtrekken. Een kat kan namelijk wel eens even geen zin hebben in bezoek.

Omdat er katten rondlopen in het café is dit uiteraard geen gewoon café. Er zullen daarom ook huisregels opgesteld worden om er voor te zorgen dat het voor onze katten en voor jou als onze gast, een fijne plek is en blijft.

 
 

TIME
SPENT
WITH
CATS
IS
NEVER
WASTED