menu

Spinnerij: geluk in een mandje

Home    Kroegtijgers    Menu    Contact    Webshop      english    

 

logo Kattencafé de Spinnerij Tilburg

 

OVER ONS

Kattencafé de Spinnerij is ontstaan uit liefde voor mens en dier, door het samenbrengen van mensen met de eigenwijze kat op een bijzondere plek ontstaat er verbinding. Met ruim 297 donateurs hebben we een mooi start bedrag behaald met de crowdfunding. Dank daarvoor! Mede dankzij jullie is de Spinnerij een feit en kunnen we van de Spinnerij een mooie sociale ontmoetingsplek maken, want met een spinnende kat op schoot ben je nooit alleen en je hebt zo contact met andere bezoekers van het café.

In de Spinnerij is er van alles te beleven: zo kun je er diverse (creatieve) workshops volgen, komen er interessante lezingen van experts in hun vakgebied over katten en hun gedrag en kun je zelfs yogalessen tussen de katten volgen. Alles staat in het teken van ontmoeten en verbinding in een leuke en ongedwongen sfeer, tussen al onze lieve katten. Na elk bezoek loop jij gegarandeerd met een grote glimlach de deur weer uit!


 

De agenda van deze evenementen posten we op onze socials, volg ons en houd deze dus goed in de gaten.

Ook krijgen (lokale) ondernemers een podium om hun eigengemaakte en duurzame creaties te tonen en deze verkopen wij in onze Spinnerij shop. We hebben al een aantal mooie ondernemers mogen ontmoeten waar we een samenwerking mee zijn aangegaan. Onze Spinnerij shop zal steeds zijn voorzien van de leukste kattenspulletjes voor jou én je kat.

Samenwerken met andere lokale ondernemers vinden wij erg belangrijk. Zo ontstaat er nóg meer verbinding met elkaar en weet je ook waar je producten vandaan komen. Zo hebben wij op onze menukaart de heerlijke taarten van Zoete zaken, lekkere en gezonde lunches, een high tea, de beste koffie en thee en leuke specials.

 

kom jij ook katten?

 

Het welzijn van onze katten staat altijd voorop. We zorgen er voor dat zij altijd vrij toegang hebben tot de cats-only ruimte als ze zich willen terugtrekken. Een kat kan namelijk wel eens even geen zin hebben in bezoek.

Omdat er katten rondlopen in het café is dit uiteraard geen gewoon café. Er zullen daarom ook huisregels opgesteld worden om er voor te zorgen dat het voor onze katten en voor jou als onze gast, een fijne plek is en blijft.

 
 

TIME
SPENT
WITH
CATS
IS
NEVER
WASTED