menu

Spinnerij: geluk in een mandje

Home    Kroegtijgers    Menu    Contact    Webshop      english    

 

logo Kattencafé de Spinnerij Tilburg

 

OVER ONS

Kattencafé de Spinnerij is ontstaan uit liefde voor mens en dier. Door het samenbrengen van mensen met de eigenwijze kat, op een bijzondere plek, ontstaat er verbinding. Met ruim 297 donateurs hebben we een mooi start bedrag behaald met de crowdfunding. Dank daarvoor! Mede dankzij jullie is de Spinnerij een feit en is de Spinnerij een mooie sociale ontmoetingsplek geworden in hartje Tilburg, want met een spinnende kat op schoot ben je nooit alleen en je hebt snel fijn contact met andere bezoekers van het café.

In de Spinnerij is er van alles te beleven: zo kun je er diverse (creatieve) workshops volgen, komen er interessante lezingen van experts in hun vakgebied over katten en hun gedrag en kun je zelfs yogalessen tussen de katten volgen. Ook spelen we regelmatig een potje kattenbingo, plezier gegarandeerd! Alles staat in het teken van ontmoeten en verbinding in een leuke en ongedwongen huiskamersfeer, tussen al onze lieve katten. Na je bezoek loop jij gegarandeerd met een grote glimlach de deur weer uit!


 

TIME
SPENT
WITH
CATS
IS
NEVER
WASTED

 

De agenda van onze evenementen posten we op onze socials zoals Facebook en Instagram. Volg ons en blijf op de hoogte van actueel nieuws en data.

Ook (lokale) andere ondernemers krijgen een podium om hun eigengemaakte en duurzame creaties te tonen en deze verkopen wij in onze Spinnerij shop. Onze Spinnerij shop zal steeds zijn voorzien van de leukste kattenspulletjes voor jou én je kat, zo blijft onze winkel elke kattenliefhebber prikkelen met steeds wisselende katten hebbedingen.

We hebben sinds onze start al een aantal mooie ondernemers mogen ontmoeten waar we een samenwerking mee zijn aangegaan. Zo ontstaat er nóg meer verbinding met elkaar en weet je ook waar je producten vandaan komen. Ook op onze menukaart vind je o.a de heerlijke taarten van Zoete zaken, koffie van Locals en thee van het Theekaffee.