menu

Kom jij met onze katten knuffelen?

Home    Kroegtijgers    Menu    Contact    Webshop      english    

 

logo Kattencafé de Spinnerij Tilburg

 

 

ONZE KROEGTIJGERS

Wij hebben onze 8 katten geadopteerd van een organisatie op Kreta in Griekenland: P&M Cats Care Crete. Dit is een organisatie die enorm begaan is met de zwerfkatten op Kreta en zich inzetten om deze katten te socialiseren en een gouden mandje te bieden. Onze katten zijn met zorg geselecteerd door hen en leefde al als groep samen in de opvang op Kreta. Hierdoor hebben we een enorm hechte fijne groep kunnen plaatsen in de Spinnerij en dat merk je aan alles.

Wij zijn super blij met onze bewoners! Deze stichting kan altijd donaties gebruiken, dus kijk eens op hun pagina en doneer voor de straatkatten op Kreta.

Alvast heel erg bedankt!

 

Frenkie

kat Frenkie

Hallo daar, ik ben Frenkie. Ik ben een grote nieuwsgierige kater. Ik ben de grote broer van Mattie en ook van Bibi en Catoo.

Als ik lig te slapen stoor mij dan niet, ik ga je dan krabben! Laat me lekker slapen. Als ik wakker ben vind ik het leuk om met stokjes te spelen, vooral onder het speelkleed.

Mattie

kat Mattie

Yo gasten, mijn naam is Mattie. Mij kan je goed herkennen aan mijn zwarte wenkbrauwen. Frenkie is mijn grote broer en je zal het misschien niet geloven, maar Bibi en Catoo zijn onze zussen. Samen zijn we in een doos gevonden toen we een paar weken oud waren. Daar heb ik nu geen last meer van hoor, ik ben allang blij dat ik hier woon! Ik vind mensen nog wat spannend maar als je met de juiste hengel speelt dan durf ik wel bij je te komen.

Ouzo

kat Ouzo

Hoi Hoi, ik ben Ouzo, een zachtaardige knuffelkont. Ik was heel bang toen ik hier net was, ik zat een week boven op het rolluik. Gelukkig weet ik nu dat het hier veilig is en dat iedereen lief is voor me. Dus nu laat ik me heel graag aaien en kan dan lekker spinnen en genieten. Het liefst speel ik met zachte speeltjes en zachte balletjes en knuffeltjes maar geaaid worden is wel het fijnst.

Snickers

kat Snickers

Hoi allemaal, mijn naam is Snickers. Net als mijn grote rode vriend Sir Taki (nee, we zijn geen familie) vind ik het erg fijn om geaaid te worden.

Ik hou van spelen, zeker met touwtjes en ik vind het heerlijk om bij je op schoot te liggen. Ga maar op de bank zitten en wellicht kom ik dan lekker bij je liggen!

Bibi en Catoo

katten Bibi en Catoo
katten Bibi en Catoo

Hoi lieve mensen, wij zijn Bibi en Catoo, 2 zusjes en ook de zussen van Frenkie en Mattie. Ik ( Bibi) ben volgens mij de stoerste van het stel. Ik spring, ren, klim en klauter overal op. Wil je mij vermaken? Pak dan een hengel, liefst met veren! Aaien vind ik nog een beetje spannend.

Hoi pipeloi, Catootje hier. Sommigen vinden me een beetje vreemd. Ik vind het super leuk hier hoor, begrijp me niet verkeerd, maar aaien hoeft voor mij niet zo. Ik snap niet waarom de rest dat zo fijn vind. Ik vermaak me prima met allerlei speeltjes, ben vaak in m'n eentje aan het rondstruinen op zoek naar wat ik kapot kan maken of kan opeten.

Zoë

kat Zoë

Lieve bezoekers van het kattencafé, mijn naam is Zoë. Ze noemen mij regelmatig de mooiste van het stel en dat kan ik alleen maar beamen. Ik probeer niet alleen de mooiste te zijn, maar ook de liefste.

Ik ben vaak op de balie te vinden, want ik moet natuurlijk daar assisteren. Als jij komt betalen bij de balie, dan kijk ik of alles goed gaat en dan mag je me meteen lekker aaien.

Sir-Taki

kat Sir-Taki

Goedendag, de heer Taki hier, oftewel Sir-Taki. Ik ben de grootste kat hier van alle 8 en ook het oudst, ik ben 5. Ze zeggen ook wel eens dat ik een GVR ben, een grote vriendelijke reus. Ik vind alles wel best, zo lang ik maar niet teveel hoef te bewegen en op tijd mijn natje en droogje krijg. Spelen doe ik het liefst liggend, teveel beweging is namelijk zo vermoeiend.

Spinnen kan ik als de beste en je mag me altijd aaien, ook als ik slaap, heerlijk! Ik heb zo veel fans dat ik een eigen insta account heb.Volg je mij al? https://www.instagram.com/lifeofsirtaki