menu

Kom jij met onze katten knuffelen?

Home    Kroegtijgers    Menu    Contact    Webshop      english    

 

logo Kattencafé de Spinnerij Tilburg

 

 

ONZE KROEGTIJGERS

Wij hebben onze 8 katten geadopteerd van een organisatie op Kreta in Griekenland: P&M Cats Care Crete. Dit is een organisatie die enorm begaan is met de zwerfkatten op Kreta en zich inzetten om deze katten te socialiseren en een gouden mandje te bieden. Onze katten zijn met zorg geselecteerd door hen en leefde al als groep samen in de opvang op Kreta. Hierdoor hebben we een enorm hechte fijne groep kunnen plaatsen in de Spinnerij en dat merk je aan alles.

Wij zijn super blij met onze bewoners! Deze stichting kan altijd donaties gebruiken, dus kijk eens op hun pagina en doneer voor de straatkatten op Kreta.

Alvast heel erg bedankt!

 

Frenkie

kat Frenkie

Hallo daar, ik ben Frenkie. Ik ben een nieuwsgierige kater. Ik heb nog wel wat moeite met delen: als we eten krijgen ga ik alle voerbakjes langs en probeer ik zo veel mogelijk te eten.

Hoewel ik het lastig vind om zelf te delen, vind ik wel dat andere katten moeten delen in aandacht en speeltjes. Als ik zie dat iemand speelt of geaaid wordt, ben ik er als de kippen bij om mee te doen! Ik ben een echte knuffelkont en vind het leuk om achter balletjes aan te rennen.

Mattie

kat Mattie

Yo gasten, mijn naam is Mattie. Mij kan je goed herkennen aan mijn zwarte wenkbrauwen. Frenkie is mijn broer en je zal het misschien niet geloven, maar Bibi en Catoo zijn onze zussen.

Samen zijn we in een doos gevonden toen we een paar weken oud waren. Daar heb ik nu geen last meer van hoor, ik ben allang blij dat ik hier woon!

Ik zet graag de boel op stelten en mijn zussen plagen is het leukste wat er is.

Ouzo

kat Ouzo

Hey allen, ik ben Ouzo. Ik ben met de rest in het kattencafé komen wonen, maar het duurde voor mij wat langer om te wennen.

Soms vind ik het allemaal nog een beetje spannend als het druk is en ben ik verstopt in 1 van de kattenboxen hoog aan het plafond.

Hopelijk heb je geduld met me en als je me mag aaien vind ik dat wel heel erg fijn en ga ik hard spinnen.

Sir-Taki

kat Sir-Taki

Goedendag beste vriend, ik ben Sir Taki, de grootste en oudste ( 5 jaar) van het stel en een echte heer. Ik ben een grote vriendelijke reus. Ik hou van eten en ik word graag geaaid. Maar pas op, als ik het erg fijn vind dat je me aait, kan het zo maar zijn dat ik veel ga kwijlen. Mijn hobby is slapen en dat doe ik het liefst in de cat's only op mijn troon. Alleen als ik zin heb zal ik mijn knappe verschijning in het café tonen.

 

Bibi en Catoo

katten Bibi en Catoo

Hoi lieve mensen, wij zijn Bibi en Catoo, 2 zusjes en ook de zussen van Frenkie en Mattie.

Ik Bibi) ben volgens mij de stoerste van het stel. Ik spring, ren, klim en klauter overal op. Wil je mij vermaken? Gooi dan met een balletje of pak een hengel! Aaien vind ik nog een beetje spannend.

Ik ben Catootje, de zus van Bibi. Doordat Bibi zo stoer is, durf ik ook wat meer. Ik volg Bibi vaak. Ik hou ook veel van spelen. Vaak kom ik nieuwsgierig kijken wat je aan het doen bent. Bibi vindt aaien spannend en ik dus ook. Maar misschien dat ik het over een tijdje toch best fijn vind.

Zoë

kat Zoë

Lieve bezoekers van het kattencafé, mijn naam is Zoë. Ze noemen mij regelmatig de mooiste van het stel en dat kan ik alleen maar beamen. Ik probeer niet alleen de mooiste te zijn, maar ook de liefste.

Daarom kom ik graag met iedere gast knuffelen en op schoten zitten. Vaak rol ik ook om, om mijn buik te tonen. Dit betekent dat ik je lief vind, maar pas op, aai mijn buikje niet want dit vind ik niet zo fijn.

Snickers

kat Snickers

Hoi allemaal, mijn naam is Snickers. Madelon van Huisdierservice Snickers heeft mij hier naar vernoemd. Net als mijn grote rode vriend Sir Taki vind ik het erg fijn om geaaid te worden en daar ga ik ook weleens van kwijlen

Ik hou van spelen, als je met een hengel komt ben ik niet meer te stoppen en kan ik uren doorgaan.