menu

Vraag en antwoord

Home    Kroegtijgers    Menu    Contact    Webshop      english    

 

logo Kattencafé de Spinnerij Tilburg

 

Heb je toch nog andere vragen ??
Neem dan gerust contact met ons op!

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat is een kattencafé?

  Een kattencafé is een gezellig huiskamer café waar jij als onze gast in een ontspannen sfeer tussen onze 8 spinnende katten kunt komen ontbijten of lunchen of genieten van een goed kop koffie of thee met iets lekkers. Alles home made bereid met heel veel kattenliefde!

 • Hoe zit het met de hygiëne?

  De Spinnerij wordt elke dag grondig schoongemaakt. Onze keuken is een afgesloten ruimte waar de katten niet in kunnen. Dit is verplicht volgens de regels van de Voedsel en Waren Autoriteit. Ook staan de kattenbakken in de cats-only ruimte, evenals het eten en drinkbakken. In de sluis bij de entree staat desinfectiegel voor je handen, gebruik deze voor dat je binnenkomt.

 • Waar komen de katten vandaan?

  De katten van de Spinnerij zijn geadopteerd van Cats Care Crete in Griekenland. Dit is een Nederlandse dierenwelzijn organisatie die veel goeds doet op het eiland Kreta. Zij hebben onze 8 katten speciaal geselecteerd voor de Spinnerij. Onze 8 poeskes komen dus uit dezelfde opvang, zijn goed aan elkaar gewend en vormen een hechte groep.

 • Is reserveren verplicht bij jullie?

  Om zeker te zijn van een plek in ons café kun je het beste reserveren via onze website of via Google. Ook mag je altijd langskomen om te kijken of er nog plaats is, echter is dit geen garantie voor een beschikbare tafel.

  Ben je van plan om met een groepje te komen met meer dan 4 personen, of heb je iets te vieren dan is het fijn als je dat laat weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Ook als je een high-tea wilt komen doen vanaf 2 personen, is het fijn als je even vooraf reserveert, minimaal 1 dag van te voren. Een high tea dient vooraf betaald te worden en wordt geserveerd vanaf 14.00 uur, ivm onze drukke lunch piek.

 • Wat zijn de huisregels?

  Omdat een kattencafé geen regulier café is en er 8 levende dieren wonen is het belangrijk om hier met respect mee om te gaan. Zo blijft een bezoek aan de Spinnerij voor jou als gast maar zeker voor onze 8 katten een fijne ervaring. Onze huisregels zijn op meerdere plekken zichtbaar in het café en zullen ook worden uitgelegd door onze medewerkers tijdens je bezoek. Bij het niet houden aan de huisregels zul je hierop worden aangesproken.