menu

Vraag en antwoord

Home    Kroegtijgers    Menu    Contact      english    

 

logo Kattencafé de Spinnerij Tilburg

 

Heb je toch nog andere vragen ??
Neem dan gerust contact met ons op!

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat is een kattencafé?

  Een kattencafé is een gezellig huiskamer café waar jij als onze gast in een ontspannen sfeer tussen onze spinnende katten kunt komen ontbijten, lunchen of genieten van een goed kop koffie of eigen potje thee. Er is zelfs een kleine borrelkaart. Alles home made bereid met heel veel kattenliefde!

  Lekker komen knuffelen en spelen met al die lieve katten, wie wil dat nu niet?

 • Mag ik mijn eigen kat naar het kattencafé meenemen?

  Nee, helaas kan dat niet. De katten van de Spinnerij zijn de vaste bewoners van het kattencafé. De katten zijn met zorg geselecteerd zodat zij zich helemaal thuis voelen en in deze leefomgeving passen. Zij leven in groepsverband samen en dat willen we uiteraard niet verstoren.

 • Hoe zit het met de hygiëne in een kattencafé?

  De Spinnerij wordt elke dag grondig schoongemaakt. Onze keuken is een afgesloten ruimte waar de katten niet bij kunnen. Dit is verplicht volgens de Voedsel en Waren autoriteit. Ook staan de kattenbakken in de cats-only ruimte evenals hun eten en drinkbakken. Het eten en drinken wordt bereid in een afgesloten ruimte waar de katten niet kunnen komen.

 • Moet ik entree betalen bij de Spinnerij?

  Nee, bij de Spinnerij werken we niet met entree gelden. De meeste kattencafe's heffen een zogenaamde katten-tax, wij niet. Je mag uiteraard altijd een vrijwillige donatie doen. En elk jaar kiest de Spinnerij een goed dieren doel waar ze elk jaar de fooienpot aan zullen doneren. Dus donaties worden altijd goed besteed!

 • Waar komen de katten vandaan?

  De katten van de Spinnerij zullen hopelijk in samenwerking met het Dieren Opvang Centrum Tilburg en andere dierenopvang organisaties er gaan komen. In samenwerking met hen, zullen er alleen katten geselecteerd worden die het heerlijk vinden om veel mensen om zich heen te hebben. Het kattenwelzijn staat altijd bovenaan en zullen we ook continue blijven monitoren.

 • Mogen de katten gevoerd worden?

  Nee, dat mag niet. Je kunt bij ons wel kattensnoepjes verkrijgen die ze ( met mate) mogen hebben. Het is niet de bedoeling dat de katten zich tegoed doen al dat lekkere mensen eten, dat is niet goed voor ze. Er wordt goed voor ze gezorgd en ze krijgen hun eigen biologisch kattenvoer. Ze komen niets te kort.

 • Kan ik de katten uit het café ook adopteren?

  De katten in de Spinnerij zijn in goed overleg en in samenwerking met dierenopvang organisaties uitgekozen en leven als groep samen in het kattencafé. Steeds weer katten ter adoptie stellen is erg stressvol en hebben we daarom liever niet.

 • Is reserveren verplicht bij jullie?

  Voor een regulier bezoek aan de Spinnerij hoeft dat niet. Ben je van plan om met een groepje te komen of heb je iets te vieren dan is het fijn als je dat laat weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Ook als je een high-tea wilt komen doen vanaf 2 personen, is het fijn als je even vooraf reserveert, minimaal 1 dag van te voren.

  Kijk op de contactpagina voor alle info.