menu

Vraag en antwoord

Home    Kroegtijgers    Menu    Contact    Webshop      english    

 

logo Kattencafé de Spinnerij Tilburg

 

Heb je toch nog andere vragen ??
Neem dan gerust contact met ons op!

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat is een kattencafé?

  Een kattencafé is een gezellig huiskamer café waar jij als onze gast in een ontspannen sfeer tussen onze spinnende katten kunt komen ontbijten, lunchen of genieten van een goed kop koffie of thee met iets lekkers. Alles home made bereid met heel veel kattenliefde!

 • Hoe zit het met de hygiëne in een kattencafé?

  De Spinnerij wordt elke dag grondig schoongemaakt. Onze keuken is een afgesloten ruimte waar de katten niet bij kunnen. Dit is verplicht volgens de Voedsel en Waren autoriteit. Ook staan de kattenbakken in de cats-only ruimte evenals hun eten en drinkbakken. In de sluis staat desinfectiegel voor je handen, gebruik deze voor dat je binnenkomt.

 • Waar komen de katten vandaan?

  De katten van de Spinnerij zijn geadopteerd van Cats Care Crete in Griekenland. Dit is een Nederlandse dierenwelzijn organisatie die veel goeds doet op het eiland. Zij hebben onze 8 katten speciaal geselecteerd voor in de Spinnerij. Ze hebben dus al eerder samengeleefd en zijn aan elkaar gewend.

 • Is reserveren verplicht bij jullie?

  Om zeker te zijn van een plek in ons café kun je het beste reserveren via onze website. Ook mag je altijd langskomen om te kijken of er nog plaats is, echter is dit geen garantie voor een tafel. Voor onze Spinnerij shop is er geen reservering nodig. Ivm Corona zullen we een maximaal aantal bezoekers in de winkel hanteren volgens de richtlijnen van het RIVM.

  Ben je van plan om met een groepje te komen of heb je iets te vieren dan is het fijn als je dat laat weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Ook als je een high-tea wilt komen doen vanaf 2 personen, is het fijn als je even vooraf reserveert, minimaal 1 dag van te voren.
  Een high tea dient vooraf betaald te worden.

 • Welke regels hanteren jullie ivm het Corona virus?

  Ons café is gelukkig groot genoeg om de 1 1/2e meter regel bij de zitplaatsen te kunnen waarborgen. In de sluis bij binnenkomst is er een handdesinfectie mogelijkheid. Na binnenkomst is er een korte gezondheidscheck en wordt je naar je tafel begeleid. Onze shop en café ruimte zijn gescheiden, hiermee voorkomen we winkelend publiek tussen de tafels door.

  Onze keuken is gescheiden van de kattenruimte en ons hele team werkt volgens de HACCP richtlijnen. Voor onze shop hanteren we een maximaal aantal bezoekers wat op dat moment geldt volgens de richtlijnen van het RIVM. De gezondheid van onze gasten en ons team staat voorop!